Tarieven

Hieronder staan de tarieven voor 2023. Wil je iets anders of weten welke opties er nog meer zijn, vraag dan een offerte op maat aan via het contactformulier!

Interieurstyling

Een interieuradvies is voor iedereen die weet wat hij mooi vindt, maar die niet zo goed weet hoe hij dat moet bereiken.

Met een uitgewerkt interieurontwerp worden ontwerpideeën concreet gemaakt. U ziet waarvoor u kiest en kunt u vervolgens de uitvoering makkelijker zelf uitvoeren of anderen instrueren.

 MvL-interieur styling  start een eventuele samenwerking altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin de verwachtingen en ideeën over en weer worden besproken. Daarna zal een offerte naar uw wensen worden opgemaakt.

Verkoopstyling

Prijzen per 01-01-2023

Re-stylen van héél uw woning :

a) € 225,- (stylingsrapport met adviesgesprek)

b) € 325,- (basisstyling, gebruik accessoires bewoners zelf)

c) € 549,- (complete styling incl huur accessoires)

** Alle bovenstaande bedragen zijn inclusief BTW.

Heeft u een ander budget dan hierboven is vermeld, vraag dan naar de mogelijkheden! Voor ieder budget is een oplossing!

  • Indien de totale afstand meer dan 10 kilometer (retour) van Ridderkerk is, wordt een kilometervergoeding in rekening gebracht  (km/ € 0,24,- excl. BTW.)

Interieur ontwerpen

Hierbij kunt u denken aan:

  • Kleuren- en materialenplan of
  • Meubelplan *(2D op schaal) of
  • Verlichtingsplan *(2D op schaal)of
  • 3D tekening van de ruimte

U betaalt voor het eerste uitgewerkte interieurontwerp  € 445,- incl. 21% BTW.

Daarna betaald u € 75,- per ander uitgewerkt plan incl 21% BTW

3D tekening € 45,- incl  21% BTW (( alleen bij afname interieurplan) Losse tekening €295,*-)

De totaalprijs voor bovenstaande interieurplannen incl een 3D tekening van de ruimte is € 825,- incl. BTW.

*) Het is alleen mogelijk om een verlichtingsplan uit te werken indien er ook een meubelplan wordt uitgewerkt, aangezien een goede afstemming tussen de meubelopstelling en de positie van de verlichtingsarmaturen noodzakelijk is voor een goed lichtplan.

**) Een 3D tekening kan alleen gemaakt worden als aanvulling op een interieuradvies.

  • Indien het naar mijn mening gaat om een omvangrijk of complex werk vervallen de standaardprijzen. Een individuele offerte wordt opgesteld en ter goedkeuring aan de opdrachtgever aangeboden.
  • Indien de totale afstand meer dan 10 kilometer (retour) van Ridderkerk is, wordt een kilometervergoeding in rekening gebracht  (km/ € 0,24,- excl. BTW.)
  • Per 1-11-2018 word er een kleine aanbetaling gevraagd na aannemen van de opdracht, als voorschot op de factuur.

Meubelverhuur

Beter en sneller verkopen? Richt leegstaand vastgoed in!

Onze pakketten zorgen voor een snellere en verkoop en een betere prijs.

De meeste toekomstige kopers van een woning zoeken de nieuwe woning via internet! Hierbij speelt het presenteren van een woning een grote rol.

Een lege woning heeft geen beleving en sfeer.
Zonder een goed ingerichte woning dus geen kijkers en koper.

Benieuwd naar voorbeelden van sfeervol aangeklede woningen? Zie mijn portfolio.

Tarieven voor het inrichten van uw woning:

A) Accessoire pakket€ 549,- incl plaatsen en styling van hele woning incl beddengoed/lampen/ alle accessoires ed (duur max 3 mnd)

B) Basis compleet € 2199,- om een volledige woning in te richting compleet, voor de duur van 1 maand. ( €285,- per maand verlengen)

KORTING

Als de woning word verkocht bij een makelaar waarmee MvL een samenwerking heeft, geldt er voor (B) een gereduceerd tarief en voorrang!

C) Luxe compleet € 3950,- om een volledige woning in te richting compleet, voor de duur van 1 maand. ( €400,- per maand verlengen)

**Alle prijzen zijn incl

Heeft u een ander budget dan hierboven is vermeld, vraag dan naar de mogelijkheden! Voor ieder budget is een oplossing!

Behangservice

MvL verzorgt tevens behangerswerkzaamheden.

Prijs hiervoor is op aanvraag.

Woning fotografie

Vanaf April 2017 verzorgt MvL interieur- en verkoop styling, tevens uw woning fotografie. Zo kan er meteen na de re-styling gefotografeerd worden, en is uw woning in maximaal 1 dag gereed voor de verkoop. MvL fotografeert geen complete woningen meer, enkel de door MvL ge-restylde kamers of ruimtes van de woning worden nog gefotografeerd zodat er geen nieuwe fotorapportage hoeft te komen.

Finishing Touch styling

Heeft u op korte termijn een bezichtiging en krijgt u het niet voor elkaar de boel glad te trekken? Dan kan MvL u daarbij helpen. De woning zal er weer fris en verzorgd uitzien! Uw woning zal sneller verkocht worden. De woning dient wel door u zelf schoongemaakt te zijn.

Heeft u tijdens de open dag van uw woning geen mogelijkheid om in de woning aanwezig te zijn, dan kan MvL u mogelijk uitkomst bieden. Echter ben ik geen makelaar en zal ik dus geen advies geven over de woning. Ik ga er wel vanuit dat woning voor de bezichtiging is schoongemaakt.

€ 200,- (incl. BTW) voor een dagdeel (4 uur) inclusief gastvrouw service. € 75,- (incl. BTW) voor alleen een finishing Touch styling.