Interieurstyling

Een interieuradvies is voor een iedereen die weet wat hij wil, maar die niet zo goed weet hoe dat te bereiken!

Interieurstyling voor een prachtig thuis. Bent u op zoek naar een manier om uw huis een opfrisbeurt te geven? Onze interieurstylingdiensten kunnen u helpen bij het creëren van een stijlvol en comfortabel thuis. Als ervaren interieurontwerpers weten wij precies hoe we uw wensen en stijl kunnen vertalen naar een unieke en functionele ruimte. Met jarenlange ervaring in interieurstyling weten wij hoe we uw huis in een warm en uitnodigend thuis kunnen veranderen. Of het nu gaat om het verfrissen van uw woonkamer, het creëren van een sfeervolle slaapkamer of het toevoegen van de perfecte accessoires, wij zorgen voor een harmonieuze en persoonlijke uitstraling. Bij onze interieurstylingsdiensten krijgt u ook nuttige tips en advies over hoe u uw huis op een budget kunt verbeteren. Van het uitzoeken van de juiste kleuren en materialen tot het aanbrengen van de perfecte verlichting, wij zorgen ervoor dat uw huis er prachtig uitziet .Neem contact met ons op voor een gratis intake en ontdek hoe onze interieurstylingdiensten u kunnen helpen bij het creëren van een prachtig thuis. Wij kijken uit naar het realiseren van uw dromen!

Wij vinden het  belangrijk dat er voor ieder budget opties beschikbaar zijn. Dus dat geldt ook voor ons stylingadvies. Wij gaan altijd te werk binnen het door u aangegeven budget. Wij zorgen ervoor dat er binnen het styling advies genoeg leuke creatieve interieurideeën en betaalbare styling tips te vinden zijn. Door dit te doen is het niet alleen een mooi plan voor nu, maar kunt u het in het vervolg ook zelf gaan gebruiken. Vooral als je  zelf met de styling aan de slag wilt gaan!

Het kennismakingsgesprek is altijd kosteloos

Diverse interieurstyling

Diverse interieurstyling

Interieurplan

Interieurplan

Manja heeft ons goed advies, begeleiding en kennis gegeven bij het inrichten van onze woning. We kregen o.a. een kleurenadvies, meubeladvies en indeling van de woning in 2 en 3D te zien. De moodboard is handig om mee te nemen wanneer je gaat shoppen.
De service is top! Manja geeft via de app heel snel antwoord of ze belt je even op.
Ben je net zo een twijfelaar als ik en zit je qua inrichting niet op 1 lijn met je partner? Dan moet je contact opnemen met Manja!
Wij zijn iig een zeer tevreden klant!

Verkoopstyling

Verkoopstyling

Badkamer

Badkamer

Manja heeft op ons verzoek een 2d en 3d tekening gemaakt van ons nieuwbouw appartement. Met onze eigen meubels, hebben wij op deze manier een heel goed beeld gekregen. Bepaalde indelingen hadden wij in eerste instantie anders gedacht, maar door Manja hebben wij dit nu omgezet.

Badkamer

Erg blij met het advies van Manja!!
Zeker een aanrader als je het zelf moeilijk vind om keuzes te maken of iets heel nieuws wilt.

Badkamer

Totaalplan

Totaalplan

Geweldig advies! Out of the box denken met een schitterend resultaat waar je zelf nooit op zou komen!!!!

Totaalplan

Totaalplan

Kleurenplan

Kleurenplan

Super blij met ons interieurplan van MvL Interieur Styling! Goed geluisterd naar onze wensen en alles mooi samen laten komen! Ben benieuwd naar het eindresultaat!

Charita en Jeroen

Kleurenplan

Al jaren ben ik op zoek naar de perfecte combi van verschillende stijlen. We hebben namelijk beide een andere smaak. Gevolg was meubels en kleuren die we beide …mooi vinden maar die toch met niet helemaal bij elkaar passen.

Met Manja zochten we naar de juiste combi van “het strandhuisje” + “klassiek wit” + “robuust hout”

Het voor gesprek verliep ontspannen. Er werd goed geluisterd en door gevraagd over de plaatjes die we mochten uitknippen.
Bij ons was de conclusie dat de eettafel een belangrijke plaats heeft in ons huishouden en dat we, met drie kleine kinderen en al het speelgoed, op zoek zijn naar rust in de kamer. En dat we eigenlijk alleen de kleuren en misschien de opstelling wilde aanpassen.

“Na een paar weken kwam Manja met haar ideeën. Taupe met blauw. Nu hou ik van blauw, alle soorten blauw, maar de kleur van Manja had ik zelf niet uitgekozen.
Toch ben ik aan de slag gegaan en het resultaat is geweldig. Deze kleuren geven een samenhang en rust aan het geheel. Het blauw zorgt voor rust, maar zorgt er ook voor dat het niet saai is.

Kortom: We zijn heel blij met het ontwerp en raden dit zeker aan!”

Esther en Rene

Kleurenplan

Kleurenplan

Kleurenplan

We wisten niet of we de muur of de open haard een kleur moesten geven en ook niet welke kleur! Manja heeft goed naar ons geluisterd en een verfrissend kleuradvies gegeven! We zijn er heel erg blij mee en krijgen allemaal leuke reacties. Dit hadden we nooit zelf kunnen verzinnen! Nogmaals bedankt!

Kleur- Verlichting- en Meubelplan

Een half jaar geleden kwam ik in contact met manja via Facebook..nie…uw, veel groter huis en geen idee waar we moesten beginnen! Manja kwam vrijblijvend op gesprek en bij haar kwamen gelijk de ideeen! Ze heeft goed naar onze wensen geluisterd en is daar mee aan de slag gegaan! Toen ze met haar plan aankwam moesten we wel even heel hard wennen..was dit wel wat we wilden? Had manja onze wensen wel goed begrepen! Even op ons in laten werken en daarna toch besloten aan de slag te gaan! En jeetje wat zijn we ons blij met haar en wat heeft ze onze wensen goed uitgevoerd! Ineens valt alles op zijn plek en klopt het gewoon, precies zoals wij het willen. Ik ben ontzettend blij dat manja zo laagdrempelig te contacten is..ik twijfel over alles en wat was het handig om tijdens het meubel shoppen foto’s door te sturen en gelijk antwoord te krijgen! Ook nu vraag ik nog regelmatig advies wat betreft accessoires en ik krijg elke keer super snel bericht terug! Hier ben ik ontzettend blij mee want zelf heb ik dat geweldige inzicht jammer genoeg niet! Zodra alles af is, zal ik zeker foto’s maken!
Marit en Nick

Kleur- Verlichting- en Meubelplan

Budget styling

Budget styling

Interieurplan Dordrecht

Interieurplan Dordrecht

Totaalplan

Totaalplan