Mijn portfolio

Hieronder ziet u een aantal van mijn projecten.

De projecten die ik gedeeld hebt zijn grotere projecten of projecten waar een hele grote verandering is geweest door bijvoorbeeld gebruik van verkoopstyling of meubelverhuur. Deze foto’s zijn met toestemming van de opdrachtgevers geplaats.

Diverse voor- en na foto’s

Deze woning in Zuid-Beijerland is compleet ingericht door MvL. de foto’s zijn gemaakt door de Richard Sintmaartensdijk. De woning is na het inrichten, binnen 6 weken verkocht.

Diverse voor- en na foto’s

Deze woning in Rotterdam is compleet ingericht door MvL. de foto’s zijn gemaakt door de makelaar. De woning is na het inrichten, zeer snel verkocht.

Diverse voor- en na foto’s

Deze woning heb ik voor een groot gedeelte in mogen richting voordat deze in de verkoop kwam. De woning is binnen 2 weken verkocht, en dit komt mede doordat de woning niet leeg te koop is gezet. Een lege woning heeft geen sfeer, dus laat altijd een woning budget of compleet inrichten!

Workshop Interieurstyling

In samenwerking met Baas Sfeervol Wonen te Werkendam

Diverse voor- en na foto’s

Deze woning stond al meer dan 6 maanden te koop, met geen of een enkele kijker. Na de styling waren er meerdere bezichtigingen op deze woning, met al resultaat dat de woning binnen 4 weken verkocht was!

Interieuradvies Ridderkerk

Nicolaas Beetsstraat Papendrecht

Kerkbuurt Papendrecht

Diverse: 3d / interieurplannen

Diverse voor- en na foto’s

Diverse voor- en na foto’s