“ik was heel sceptisch toen de makelaar verkoopstyling voorstelde omdat er nauwelijks belangstelling was voor mijn huis in Sliedrecht. Een gesprekje van 10 minuten met Manja was voldoende om het nut ervan in te zien. Ze denkt en werkt snel, kan haar plannen duidelijk uitleggen en jaagt je niet op onnodige kosten. De totale kosten vielen me erg mee. Maar het allerbelangrijkste: Toen haar foto’s online stonden kwam er meteen reactie en daarbij ook van de koper!
Als de makelaar bij de start Manja ingeschakeld had zou ik het huis ongetwijfeld sneller en voor een betere prijs verkocht hebben.

Ineke Bergsma

Augustus 2018”

“Geweldig advies! Out of the box denken met een schitterend resultaat waar je zelf nooit op zou komen!!!!”

Jan 2018

“Super blij met ons interieurplan van MvL Interieur Styling! Goed geluisterd naar onze wensen en alles mooi samen laten komen! Ben benieuwd naar het eindresultaat!”
Charita en Jeroen

“Heel deskundig en prettig advies gehad. Heel blij met onze nieuwe gordijnen!”

Ridderkerk Oktober 2018

“Een half jaar geleden kwam ik in contact met manja via Facebook..nieuw, veel groter huis en geen idee waar we moesten beginnen! Manja kwam vrijblijvend op gesprek en bij haar kwamen gelijk de ideeen! Ze heeft goed naar onze wensen geluisterd en is daar mee aan de slag gegaan! Toen ze met haar plan aankwam moesten we wel even heel hard wennen..was dit wel wat we wilden? Had manja onze wensen wel goed begrepen! Even op ons in laten werken en daarna toch besloten aan de slag te gaan! En jeetje wat zijn we ons blij met haar en wat heeft ze onze wensen goed uitgevoerd! Ineens valt alles op zijn plek en klopt het gewoon, precies zoals wij het willen. Ik ben ontzettend blij dat manja zo laagdrempelig te contacten is..ik twijfel over alles en wat was het handig om tijdens het meubel shoppen foto’s door te sturen en gelijk antwoord te krijgen! Ook nu vraag ik nog regelmatig advies wat betreft accessoires en ik krijg elke keer super snel bericht terug! Hier ben ik ontzettend blij mee want zelf heb ik dat geweldige inzicht jammer genoeg niet! Zodra alles af is, zal ik zeker foto’s maken! Marit en Nick”

“We wisten niet of we de muur of de open haard een kleur moesten geven en ook niet welke kleur! Manja heeft goed naar ons geluisterd en een verfrissend kleuradvies gegeven! We zijn er heel erg blij mee en krijgen allemaal leuke reacties. Dit hadden we nooit zelf kunnen verzinnen! Nogmaals bedankt!”

“Erg blij met het advies van manja!!
Zeker een aanrader als je het zelf moeilijk vind om keuzes te maken of iets heel nieuws wilt.”

Sylvia April 2018

“Mijn woning stond al ruim 4 maanden te koop bij een Makelaar, hogere prijsklasse. Gezien mijn woning leeg en ook zo te koop stond, heb ik Manja ingeschakeld. Zij heeft de woning compleet ingericht, met als resultaat dat ik mijn woning zelf heb verkocht binnen 10 dagen boven de vraagprijs!!

Goede investering, ipv prijsverlaging! Zeker een aanrader!

Papendrecht Feb 2018

“Gezellig gesprek gehad. En tussen de regels door weten wat ik wil.”

RvdH Okt 2017

“Had zelf geen idee hoe en wat te doen met m’n badkamer. Ik heb namelijk een kleine en een lastig in te delen badkamer, maar dankzij manja’s advies ben ik er nu uit. Super blij met goede advies.”

L.Bergsma Juni 2018

“Al jaren ben ik op zoek naar de perfecte combi van verschillende stijlen. We hebben namelijk beide een andere smaak. Gevolg was meubels en kleuren die we beide mooi vinden maar die toch met niet helemaal bij elkaar passen.

Met Manja zochten we naar de juiste combi van “het strandhuisje” + “klassiek wit” + “robuust hout”

Het voor gesprek verliep ontspannen. Er werd goed geluisterd en door gevraagd over de plaatjes die we mochten uitknippen.
Bij ons was de conclusie dat de eettafel een belangrijke plaats heeft in ons huishouden en dat we, met drie kleine kinderen en al het speelgoed, op zoek zijn naar rust in de kamer. En dat we eigenlijk alleen de kleuren en misschien de opstelling wilde aanpassen.

Na een paar weken kwam Manja met haar ideeën. Taupe met blauw. Nu hou ik van blauw, alle soorten blauw, maar de kleur van Manja had ik zelf niet uitgekozen.
Toch ben ik aan de slag gegaan en het resultaat is geweldig. Deze kleuren geven een samenhang en rust aan het geheel. Het blauw zorgt voor rust, maar zorgt er ook voor dat het niet saai is.

Kortom: We zijn heel blij met het ontwerp en raden dit zeker aan! Esther en Rene”

“Open en geïnteresseerd gesprek over wat gaat de verbouwing van de woonkamer (ruimer) inhouden en wat waren onze wensen en wat vinden wij mooi. Uit de gesprekken een smaakvolle woonkamer gekregen met de aangedragen ideeën van Manja aan kleuren, behang, vloer, gordijnen en meubels. Manja verdient zich terug door aankoopadviezen te geven op vrijwillige basis. Een styling waar wij tevreden over zijn!”

Jacco en Meta Jan 2018

“Gisteren foto’s laten maken van onze woning in Spijkenisse en vandaag al alles netjes ontvangen. Goede en duidelijke afspraken. We willen jou bedanken dat je ons zo snel hebt geholpen en het was ook nog eens gezellig. Mochten we nog advies nodig hebben voor onze nieuwe woning dan zullen wij zeker nog contact met jou opnemen.”

Spijkenisse Juni 2018