Klanten beoordelingen:


Wij wilden graag wat vernieuwing in ons interieur. Manja heeft ons enorm goed geholpen! Ze geeft kundig advies en is heel spontaan en enthousiast. Het uitkiezen van het behang was qua kleur lastig voor een leek, maar Manja zorgt ervoor dat het allemaal mooi bij elkaar past. Ze heeft de muren behangen met een perfect en strak resultaat! Echt een professional!

Juni 2022


 

We hebben Manja gevraagd om onze verkoopstyling te doen. Manja sprak ons erg aan, we hadden een goede klik met haar, ze communiceert goed en heeft passende ideeën voor de styling van ons hoekhuis te Rotterdam.
We waren helaas ziek met corona bij de styling afspraak, Manja stelde zich heel flexibel op en heeft de afspraak met ons verzet.
Op de dag zelf, hadden wij alles van te voren zoveel mogelijk geruimd. Manja heeft met haar ideeën en spullen er een sfeervol huis van gemaakt die menigeen aanspreekt. Wij zijn super blij met het resultaat en zijn er van overtuigd dat de styling van Manja zeker heeft mee geholpen in de verkoop van ons huis.
Dank je wel Manja, we kunnen je van hart aan bevelen! Mvg Paul en Kim
Mei 2022

Na besluit de woonkamer totaal te willen veranderen qua sfeer, Manja via internet gevonden en benadert om ons te helpen met dit project.

In één woord geweldig!! Vanaf de thuisafspraak tot in de winkel heel goed geholpen met het opstellen van een nieuw interieur.

Ook hierna bleef Manja steeds contact houden en checken of alles volgens afspraak verliep.

Zoals tijdens het leggen van de nieuwe vloer, behanger inplannen en inmeten van de gordijnen etc.

Voor de pakketprijs die zij rekent, krijg je eigenlijk veel meer dan verwacht.

Geen vraag is teveel! Zij is heel sociaal en flexibel.

Heel blij dat wij dit hebben gedaan en raden het iedereen aan!

Je krijgt veel leuke opties en een super mooi resultaat!

Fam van Rijn

April 2022Wij wilde graag onze huisinrichting veranderen, maar geen idee waar we moesten beginnen. Ben op internet gaan zoeken naar styliste woning. Kwamen toen bij Manja terecht. We hebben inmiddels afspraken gehad, en heeft ze ons echt super goed geholpen.. mooie 3d tekeningen gemaakt en waren daar super enthousiast over. Na wat afspraken thuis en in de winkel heeft ze voor ons een moodboard samen gesteld met de style die we hebben uitgezocht. En kunnen we dus makkelijk gebruiken als we voor meubels gaan shoppen. Bedankt voor alles Manja. Je bent een fijne vrouw en zit vol gave en leuke ideeën.

Brenda en Arjan

Februari 2022Beste Manja,

Nadat onze makelaar ons adviseerde om het appartement te stylen, is het binnen 6 weken verkocht. Dank voor je professionele aanpak en advies. Dankzij de styling is de verkoop in stroomversnelling gekomen.

F. Adam

Juli 2021Ga je verhuizen of je interieur vernieuwen? Dan kan ik MvL verkoop en interieurstyling van harte aanbevelen! Manja is ontzettend enthousiast en heel laagdrempelig bereikbaar. Je kunt altijd bellen met vragen of een berichtje sturen waar dan snel antwoord op komt. Als je niet zo goed weet wat je mooi vind dan helpt ze je stap voor stap beslissingen maken. Kleuren uitzoeken voor op de muren, wat voor vloer, raambekleding enz. Mijn huis is nog niet helemaal klaar maar ben er nu al ontzettend blij mee!”

Mirjam April 2020“Manja heeft onze lege woning ingericht voor de verkoop en wat zag dat er goed uit! Al die tijd zeer prettig contact gehad waarbij ze precies wist wat bij ons huis en bij onszelf past. Het huis was binnen 2 weken verkocht en daar heeft de styling van Manja zeker aan bijgedragen. Echt een aanrader dus. Manja bedankt voor je goede zorgen en professionele en vriendelijke benadering!”

Fam de Vries April 2020“Fijn om bruikbaar advies te krijgen als je zelf geen idee hebt welke kleuren en indeling de nieuwe woonkamer moet krijgen! Manja heeft verstand van zaken en doet enthousiast haar best om haar klanten. te helpen. Dankjewel!”

Tewin en Christine Januari 2020“Heel leuke workshop gevolgd afgelopen zaterdag bij Baas Sfeervol Wonen in Werkendam. Ik ging er helemaal blanco in, omdat ik pas net van te voren had besloten mee te doen, maar wat was dit leuk zeg. Echt goede tips van gekregen van Manja en Sjanie en ik ga er ook daadwerkelijk mee aan de slag, want ik heb de smaak te pakken.”

Sylvia Blom November 2019“Ik heb door MvL interieurstyling, mijn woonkamer laten inrichten. In het begin dacht ik, waar gaat dit heen??!! Echter doordat MvL het interieur in overleg samen met de bewoner samenstelt, zag ik al snel de mogelijkheden.

Met lichte twijfel heb ik mij strikt aan het interieurplan van MvL gehouden, en het resultaat is geweldig! Ik ben zo blij! Binnenkort ga ik ook de slaapkamer aanpakken, en dan huur ik MvL zeker weten weer in!

Liefs Annie December 2019Recentie tevreden klant, ridderkerk, verkoopstyling, meubelverhuur“Wij wisten niet goed waar te beginnen met het interieur van onze nog te bouwen woning. Manja heeft hele betaalbare prijzen, voor de hoeveelheid werk die ze eigenlijk verricht! Ze staat altijd voor je klaar en je kunt haar altijd bellen als je het even niet meer weet.

Wij hebben een hele mooie woning met een fantastisch interieur! We willen Manja zeker aanraden voor iedereen, ook met een klein budget!

Sandra December 2019“Manja heeft ons goed advies, begeleiding en kennis gegeven bij het inrichten van onze woning. We kregen o.a. een kleurenadvies, meubeladvies en indeling van de woning in 2 en 3D te zien. De moodboard is handig om mee te nemen wanneer je gaat shoppen.
De service is top! Manja geeft via de app heel snel antwoord of ze belt je even op.
Ben je net zo een twijfelaar als ik en zit je qua inrichting niet op 1 lijn met je partner? Dan moet je contact opnemen met Manja!
Wij zijn iig een zeer tevreden klant!”

R.S. September 2019“Een half jaar geleden kwam ik in contact met manja via Facebook..nieuw, veel groter huis en geen idee waar we moesten beginnen! Manja kwam vrijblijvend op gesprek en bij haar kwamen gelijk de ideeen! Ze heeft goed naar onze wensen geluisterd en is daar mee aan de slag gegaan! Toen ze met haar plan aankwam moesten we wel even heel hard wennen..was dit wel wat we wilden? Had manja onze wensen wel goed begrepen! Even op ons in laten werken en daarna toch besloten aan de slag te gaan! En jeetje wat zijn we ons blij met haar en wat heeft ze onze wensen goed uitgevoerd! Ineens valt alles op zijn plek en klopt het gewoon, precies zoals wij het willen. Ik ben ontzettend blij dat manja zo laagdrempelig te contacten is..ik twijfel over alles en wat was het handig om tijdens het meubel shoppen foto’s door te sturen en gelijk antwoord te krijgen! Ook nu vraag ik nog regelmatig advies wat betreft accessoires en ik krijg elke keer super snel bericht terug! Hier ben ik ontzettend blij mee want zelf heb ik dat geweldige inzicht jammer genoeg niet! Zodra alles af is, zal ik zeker foto’s maken! Marit en Nick”“Had zelf geen idee hoe en wat te doen met m’n badkamer. Ik heb namelijk een kleine en een lastig in te delen badkamer, maar dankzij manja’s advies ben ik er nu uit. Super blij met goede advies.”

L.Bergsma Juni 2019“Gisteren foto’s laten maken van onze woning in Spijkenisse en vandaag al alles netjes ontvangen. Goede en duidelijke afspraken. We willen jou bedanken dat je ons zo snel hebt geholpen en het was ook nog eens gezellig. Mochten we nog advies nodig hebben voor onze nieuwe woning dan zullen wij zeker nog contact met jou opnemen.”

Spijkenisse 2019“Al jaren ben ik op zoek naar de perfecte combi van verschillende stijlen. We hebben namelijk beide een andere smaak. Gevolg was meubels en kleuren die we beide mooi vinden maar die toch met niet helemaal bij elkaar passen.

Met Manja zochten we naar de juiste combi van “het strandhuisje” + “klassiek wit” + “robuust hout”

Het voor gesprek verliep ontspannen. Er werd goed geluisterd en door gevraagd over de plaatjes die we mochten uitknippen.
Bij ons was de conclusie dat de eettafel een belangrijke plaats heeft in ons huishouden en dat we, met drie kleine kinderen en al het speelgoed, op zoek zijn naar rust in de kamer. En dat we eigenlijk alleen de kleuren en misschien de opstelling wilde aanpassen.

Na een paar weken kwam Manja met haar ideeën. Taupe met blauw. Nu hou ik van blauw, alle soorten blauw, maar de kleur van Manja had ik zelf niet uitgekozen.
Toch ben ik aan de slag gegaan en het resultaat is geweldig. Deze kleuren geven een samenhang en rust aan het geheel. Het blauw zorgt voor rust, maar zorgt er ook voor dat het niet saai is.

Kortom: We zijn heel blij met het ontwerp en raden dit zeker aan! Esther en Rene”“We wisten niet of we de muur of de open haard een kleur moesten geven en ook niet welke kleur! Manja heeft goed naar ons geluisterd en een verfrissend kleuradvies gegeven! We zijn er heel erg blij mee en krijgen allemaal leuke reacties. Dit hadden we nooit zelf kunnen verzinnen! Nogmaals bedankt!”“Heel deskundig en prettig advies gehad. Heel blij met onze nieuwe gordijnen!”

Ridderkerk Oktober 2018“Open en geïnteresseerd gesprek over wat gaat de verbouwing van de woonkamer (ruimer) inhouden en wat waren onze wensen en wat vinden wij mooi. Uit de gesprekken een smaakvolle woonkamer gekregen met de aangedragen ideeën van Manja aan kleuren, behang, vloer, gordijnen en meubels. Manja verdient zich terug door aankoopadviezen te geven op vrijwillige basis. Een styling waar wij tevreden over zijn!”

Jacco en Meta Jan 2018“Mijn woning stond al ruim 4 maanden te koop bij een Makelaar, hogere prijsklasse. Gezien mijn woning leeg en ook zo te koop stond, heb ik Manja ingeschakeld. Zij heeft de woning compleet ingericht, met als resultaat dat ik mijn woning zelf heb verkocht binnen 10 dagen boven de vraagprijs!!

Goede investering, ipv prijsverlaging! Zeker een aanrader!”

Papendrecht Feb 2018“ik was heel sceptisch toen de makelaar verkoopstyling voorstelde omdat er nauwelijks belangstelling was voor mijn huis in Sliedrecht. Een gesprekje van 10 minuten met Manja was voldoende om het nut ervan in te zien. Ze denkt en werkt snel, kan haar plannen duidelijk uitleggen en jaagt je niet op onnodige kosten. De totale kosten vielen me erg mee. Maar het allerbelangrijkste: Toen haar foto’s online stonden kwam er meteen reactie en daarbij ook van de koper!
Als de makelaar bij de start Manja ingeschakeld had zou ik het huis ongetwijfeld sneller en voor een betere prijs verkocht hebben.”

Ineke Bergsma

Augustus 2018“Erg blij met het advies van Manja!!
Zeker een aanrader als je het zelf moeilijk vind om keuzes te maken of iets heel nieuws wilt.”

Sylvia“Super blij met ons interieurplan van MvL Interieur Styling! Goed geluisterd naar onze wensen en alles mooi samen laten komen! Ben benieuwd naar het eindresultaat!”

Charita en Jeroen


“Geweldig advies! Out of the box denken met een schitterend resultaat waar je zelf nooit op zou komen!!!!”

Jan 2018“Gezellig gesprek gehad. En tussen de regels door weten wat ik wil.”

RvdH Okt 2017